CZ EN
TODAY SOUFFLE 50g*24ks

TODAY SOUFFLE 50g*24ks

TODAY SOUFFLE Složení: Korpus (52 %): Cukr, pšenič. mouka, rostlinný tuk (palmový), pasterizované vejce, zvlhčovadlo (glycerol), pasterizovaný vaječný bílek, glukózový sirup, kakaový prášek 3,5 %, glukózo-fruktózový sirup, kakaová hmota, kukuřičný škrob, kypřidla (E339, E500), emulgátory (E471, E475, E481), sůl, aroma (čokoláda), konzervant (sorban draselný), zahušťovadlo (xanthanová guma ), regulátor kyselosti (E330), Náplň (24%): Cukr, rostlinný tuk (palmový), glukózový sirup, zvlhčovadla (glycerol, sorbitol), dextróza, suš. odstředěné mléko, kakaová hmota, modifikovaný tapiokový škrob, sušená syrovátka, kakaový prášek, hořká čokoláda 2%: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek, mléčný tuk, emulgátor (slunečnicový lecitin), sůl, aroma (vanilin), emulgátory (E475, E471, E322), zahušťovadlo (pektin), konzervant (sorban draselný), aroma (čokoláda), čokoláda (22 %): cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmový jádro), kakaový prášek, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor (E322), aroma (čokoláda, etylvanilin), Dekorace (2 %): Cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmová jádra), kakaový prášek, sušená syrovátka, emulgátor E322), aroma (čokoláda).

Obsahuje pšenici, sóju, mléko, vejce. Může obsahovat arašídové produkty, stromové ořechy.

Výživové údaje na 100g: Energie 429kcal/1793,22kJ, Tuky 22,3g -z toho

nasycené 14g, Sůl 0,425g, Sacharidy 51,5g -z toho Cukr 34,6g, Vláknina 2,1g,

Bílkovina 4,6g, Min. trvanlivost viz přední strana obalu;.

Dovozce: Ayge s.r.o., Losiná 287, 33204, Losiná. Vyrobeno v Turecku.

 

Hmotnost: 050gramů

Balení: 24 ks * 6 baleni = 144 ks / karton

Dostupnost: ihned

Počet kusů v balení: 24

Cena za kus vč. DPH: 5,82 Kč

Měrná cena vč. DPH 116,48 Kč / kg

Cena za kus bez DPH: 5,20 Kč

Objednací číslo: ED099

Cena za balení bez DPH: 124,80

Cena za balení vč. DPH: 139,78 Kč

Ayge

Losiná 287 | 332 04 Losiná, mobil: 775 65 75 69, 775 65 75 06, tel.: 377 38 42 60, fax: 377 38 42 59, e-mail: info-ZAVINOVADLO:ayge.cz

© 2016 - 2023